Het nieuwe atletiekjaar staat alweer voor de deur en dus is het tijd om opnieuw in te schrijven.
Dit jaar zal het iets anders zijn omdat we officieel vanaf 16 oktober verder gaan als Atletiekvereniging Lyra-Lierse. Alle info hierover vind je hier: https://www.aclierse.be/samensmelting-ac-lierse-en-ac-lyra/
 
Inschrijven kan nu enkel digitaal en wel via volgende link.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdF8-FaykiQwDT2rdnqyjL4OXW5F1kegepHbDxmvDAD4tMPqQ/viewform

Als oud AC Lierse-lid kruis je aan dat je een bestaand lid AC Lierse bent, anders kan de inschrijving niet op de juiste manier verwerkt worden.
Leden vanuit het bestuur, jury of trainer moeten zich ook inschrijven en dienen dit aan te vinken in het formulier. Zij worden dan geregistreerd maar hoeven geen lidgeld te betalen.
Bij minderjarigen vul je eerst de gegevens van het lid in, in stap twee worden de gegevens van ouder/voogd/….ingevuld.

Na de administratieve verwerking achter de schermen ontvang je een betaalverzoek om het lidmaatschap in orde te brengen. Doe dit zo snel mogelijk (graag voor 16 oktober) zodat alles tijdig verwerkt kan worden voor het nieuwe jaar. Zeker als je eind oktober- begin november wil deelnemen aan wedstrijden is dit nodig zodat je tijdig je VAL-nummer ontvangt.

Lidgeld
Het lidgeld is opgebouwd vanuit een basisbedrag waarop korting kan worden toegekend onder bepaalde voorwaarden (niet voor joggers/recreanten). Deze kortingen verzamel je in het voorafgaande atletiekjaar.  Voor AC Lyra atleten was er hiervoor reeds een registratiesysteem, maar voor AC Lierse atleten niet. We trachten dit achter de schermen op te bouwen. We raden je wel aan om zelf ook een lijstje te maken van alle wedstrijden die je het afgelopen jaar hebt meegedaan of wanneer je hebt geholpen. Alle VAL-wedstrijden (dus indoor & outdoor pistewedstrijden en crossen) maar ook alle stratenlopen tellen hierin mee.
Basislidgeld

Type atleetBedrag
Basislidmaatschap (1e gezinslid)€ 160
Basislidmaatschap (2e gezinslid)€ 150
Basislidmaatschap (3e gezinslid)€ 140
Kangoeroes (2017+2016 – minstens 5 jaar)€ 140
Jogger (18+ en lopend bij jogbegeleider)€ 80
G-atleet€ 80

Kortingen

Type kortingKortingToepassing bij de jeugd (KAN-MIN)Toepassing v. cadet
Basislidmaatschap             Zilveren clubhart€ 4025-34 punten bij de sterrenslag of 8-11 meetingsbij 10-14 meetings + hulpbijdragen
Basislidmaatschap             Gouden clubhart€ 70≥ 35 punten bij de sterrenslag of   ≥ 12 meetingsbij ≥ 15 meetings + hulpbijdragen
Korting UIT-pas           kansentarief basis€ 30Zie hiertoe de voorwaarden zoals vermeld op https://www.uitpaslier.be/inhoud/uitpas-met-kansentarief. Bemerk hierbij dat het merendeel van de UIT-pas houders geen hebben recht op een korting/verlaagd tarief. De UIT-passen met kansentarief herken je aan het voorlaatste cijfer welke een 1 (één) betreft.
Korting UIT-pas           kansentarief jogger/g-atleet€ 20

Het te betalen bedrag wordt automatisch berekend door het clubsecretariaat. Indien je meent dat het meegedeelde bedrag toch niet correct is, mag je hiervoor steeds een mailtje sturen (ken.follens@aclyra.com).
Wacht niet te lang met inschrijven zodat je verzekeringstechnisch in orde bent en je VAL-nummer indien nodig op tijd kan ontvangen!! Best doe je dit voor eind oktober.

Clubtenue
De singletjes en topjes van AV Lyra-Lierse zijn klaar. Vanaf Pupil moet je deze tijdens je wedstrijden dragen. Voor de allerjongsten komt er nog een T-shirt (aan gereduceerde prijs) die zij indien gewenst kunnen dragen.
Hiervoor zal een webshop worden gemaakt zodat je deze kan aankopen en afhalen aan het clubgebouw. De kostprijs voor singlet en top is 25 euro per stuk. Als je je oude singlet of top binnenbrengt krijg je (bij aankoop van de nieuwe top of singlet) een voucher van 12 euro voor de kantine. Praktische info volgt.