Hieronder vind je meer informatie over hoe lid te worden. Heb je nog vragen? Klik hier.

Elke dinsdag- en donderdagavond kan je deelnemen aan onze gezamenlijke trainingen op de piste “Netestadion” te Lier. Dit van 19u tot 20.30u. Je mag gerust enkele weken proefstomen alvorens een aansluitingskaart te tekenen, dit is wel noodzakelijk voor de verzekering. Op de training kan men terecht voor info over lid worden en onze trainingen.

Wie kan er aansluiten ?

Om bij onze club te kunnen aansluiten moet men een officiële aansluitingskaart van de Vlaamse Atletiekliga (VAL) tekenen. Hiervoor moet men minstens 5 jaar oud zijn.

Tot wanneer zijn de aansluitingen geldig ?

Men kan op elk moment van het jaar aansluiten. Het atletiekseizoen loop van 1 november tot 31 oktober het volgende jaar. Dus de aansluitingskaart dewelke je tekent is geldig tot 31 oktober. Het winterseizoen loopt van 1 november tot 31 maart, hier overheersen de cross- en indoorwedstrijden. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 31 oktober, hier overheersen de pistewedstrijden.

Hoe kan men aansluiten ?

Er zijn verschillende manieren om je in te schrijven bij onze club!

Online: Invullen van het online inschrijvingsformulier;

Offline: De aansluitingskaart, die te verkrijgen is bij het bestuur, invullen en ondertekend terugbezorgen;

Ongeacht de wijze van inschrijving die je hebt gekozen, is je aanvraag tot lidmaatschap pas van kracht nadat het lidgeld gestort is op ons rekeningnummer BE27 6716 5049 1973.

De aansluitingskaart moet afgetekend worden, is deze persoon minderjarig dan dient de persoon zelf en ook één van de ouders de kaart af te tekenen.

Waar zijn we verzekerd ?

Alle personen die in het bezit zijn van een wedstrijdnummer zijn verzekerd bij de Vlaamse Atletiekliga. Indien er zich iets voordoet, moet men dit onmiddellijk aan het bestuur melden. Zodat die het nodige kunnen doen. Het formulier dat door de dokter moet ingevuld worden is te verkrijgen bij het bestuur. Elke dinsdag- en donderdagavond kan je deelnemen aan onze gezamenlijke trainingen op de piste “Netestadion” te Lier. Dit van 19u tot 20.30u. Je mag gerust enkele weken proefstomen alvorens een aansluitingskaart te tekenen, dit is wel noodzakelijk voor de verzekering. Op de training kan men terecht voor info over lid worden en onze trainingen.

Wat kost een lidmaatschap bij AC Lierse ?

OmschrijvingBijdrage
Competitieatleet + jeugd vanaf 6 jaar€ 90,00
Recreanten (+18j) en joggers€ 80,00
Kangoeroes (kind van 5 tot 6 jaar)€ 30,00
Voor het derde lid van hetzelfde gezin – als competetitieatleet€ 40,00
Voor het derde lid van hetzelfde gezin – als recreant€ 35,00
Supplement wanneer Start-2-Run deelnemers zich inschrijven als volwaardig lid€ 60,00
Steunend lid€ 25,00

Tot welke categorie behoor ik ?

CategorieLeeftijd
Benjamins5, 6, 7, 8 en 9 jaar
Pupillen10 en 11 jaar
Miniemen12 en 13 jaar
Kadetten14 en 15 jaar
Scholieren16 en 17 jaar
Junioren18 en 19 jaar
Beloften< 21 jaar
SeniorenVanaf 20 jaar
MastersVanaf 35 jaar