VRIJDAG 21 oktober 2022 om 18.30 uur

Waar: ‘NETESTADION’, Aarschotsesteenweg te LIER

Deelname: GRATIS – Inkom: GRATIS

Nu vrijdag staat de eerste gezamenlijke cluborganisatie van onze nieuwe vereniging AV Lyra-Lierse op het programma. We pakken uit met een oefenveldloop op en rond onze piste, waar iedereen eens kan proeven en kennismaken met een veldloop.

We hebben onderstaand parcours uitgetekend met aangepaste afstanden voor klein en groot en de atleten zullen per geboortejaar lopen. Voor kangoeroes en benjamins gedeeltelijk onder begeleiding, net zoals bij de ‘echte’ veldlopen.

We dringen wel aan op goed op tijd aanwezig te zijn, liefst al vanaf 18.15 uur zodat we tijdig kunnen starten. De jongste categorieën zullen misschien iets vroeger gedaan hebben, maar je kan steeds terecht in de kantine voor een hotdog of een versnapering/drankje. Zo steun je ook onze vereniging bij deze organisatie die volledig GRATIS wordt aangeboden (inkom en deelname).

IEDEREEN krijgt aan de aankomst een beloning in de vorm van een medaille of iets anders… De eerste 3 vanaf pupil komen op het podium per geboortejaar, net zoals in de normale veldlopen.

Binnenkort start het veldloopseizoen 2022-2023 en we hopen IEDEREEN ook te mogen begroeten op onze veldloop in Kessel op zondag 20-11, graag noteren in jullie agenda’s !!! BE THERE !!!